loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Brand Story

Ing esuke '97, padhang ing ati enom murub, Kanthi semangat lan tekad, padha ngarahake kanggo madhangi donya. Sekelompok wong, siji ati, berjuang bebarengan kanggo siji tujuan, sing ditemtokake kanggo menang.

Kanthi pakaryan lan dedikasi, dheweke ngirim saben "cahya." Padha nggunakake integritas minangka mercusuar, lelayaran liwat badai. New Three Links, dongeng cahya lan impen, madhangi urip, igniting pangarep-arep.
Sugeng rawuh kanggo pitakon
Ora ana data
Ora ana data
Hubungi utawa ngunjungi kita
Sugeng rawuh
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect