loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu Kelas Kab 1
Lampu Kelas Kab 2
Lampu Kelas Kab 3
Lampu Kelas Kab 1
Lampu Kelas Kab 2
Lampu Kelas Kab 3

Lampu Kelas Kab

1. Nihan lampu extruded profil aluminium terpadu, lan lumahing wis anodized.

2. Miturut nggunakake Angle cahya bisa diatur kanggo nggawe cahya alus lan padhang, distribusi Beam seragam, supaya blackboard ora wilayah peteng lan ketemu syarat katerangan saka blackboard.

3. Kanggo skema distribusi cahya sing dirancang kanggo papan tulis kelas, luminaire nganggo lensa baris ganda polarisasi sing dirancang kanggo distribusi cahya optik presisi, lan luminer nganggo struktur gril anti-silau lan baffle anti-glare dual.

4. tingkat bahaya cahya biru retina Oh RGO ora gawe piala.

5. efek irit daya apik, irit daya nganti 60%.

6. resistance voltase dhuwur, kanggo njamin safety saka kabeh sistem daya sekolah.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    主图 (2)

    Informasi

    Merk: Gerun

    Rega Pabrik: rembugan

    Kapabilitas Pasokan: 6000000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan: NINGBO/SHANGHAI

    Pembayaran: Via paypal, Western Union, Money Gram, T/T, L/C

    Jumlah Pesanan Min: 100PCS

    Wektu Pangiriman: 30-40Dina

    Sertifikasi: Kita duwe standar ISO9001: 2008 ing produk kita, kita wis lulus internasional kalebu CE, ROHS, SAA, GS lan LOA, lsp.

    Spesifikasi

    Model

    XSL-HBD36W

    Watt (W)

    36

    Tegangan (V)

    220

    Suhu Warna (K)

    5000

    Sudut Beam

    120

    Lumen (Lm)

    >3000

    CRI(Ra)

    >90

    Faktor Daya (PF)

    >0.95

    Cahya Biru

    RG0

    Umur (Jam)

    30000

    Ukuran (mm)

    1225*101*106、1230*90*65

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect