loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Ora ana data
56+
Didol menyang 56 negara ing saindenging jagad
27+
Kanthi pengalaman 27 taun lan modal kadhaptar 50,51 yuta
Perusahaan iki duwe 300 karyawan
Pabrik 45000 meter persegi
Ora ana data
produk
Rekomendasi produk panas
Ora ana data
Sampeyan wis nemokake partner desain-mimpin.
Prasetya kanggo kualitas. setya marang kowe.
Samuel mbangun pabrik dhewe sing ambane 10.000 m2 ing China lan India, nggabungake kaluwihan rantai pasokan kanggo nguatake klien global kita. 
Kapabilitas produksi saben wulan
Ora ana data
Kualifikasi ekspor nasional
Ora ana data
9 +
Proses inspeksi kualitas
Ora ana data
Pabrik 10000+ meter persegi
Ora ana data
7
Proses kustomisasi dina
Ora ana data
ADVANTAGES
Kauntungan paling gedhe saka pabrik kita
Produk kita akeh digunakake ing sektor omah, komersial lan industri, kanthi kualitas unggul lan desain inovatif. Kita wis nggarap GE, OPPLE, CHINT,OSRAM,LEDVANCE lan perusahaan liyane, terus-terusan nyurung pangembangan teknologi kita dadi paling ngarep ing jagad iki.
3
Tim kita minangka tim riset lan pangembangan profesional kanthi pengalaman teknis lan kemampuan inovasi sing sugih. Ing antarane ana 28 ahli universitas, sarjana lan peneliti. Tansah netepi "profesional, efisien, tanggung jawab" minangka konsep, kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas lan dhuwur.
2 (2)
Madhangi masa depan lan nuduhake tanggung jawab sosial. Kita uga melu aktif ing proyèk perlindungan lingkungan, proyèk pangopènan safety lan keamanan produk tetanèn ijo, aktivitas kesejahteraan masyarakat, ndhukung pendidikan lan sumbangan amal, kanggo menehi bali kanggo masyarakat, kita terus ngoptimalake proses produksi lan nggunakake bahan ramah lingkungan kanggo nyuda karusakan ing ekosistem. Kita njamin panggunaan sumber daya maksimal ing proses produksi liwat inisiatif konservasi energi lan daur ulang sampah
7
Perusahaan kita didegake ing taun 1997, minangka profesional sing melu macem-macem desain seri produk lampu LED, riset lan pangembangan, produksi lan dodolan perusahaan teknologi tinggi. Lampu LED kita duwe 41 paten internasional, kalebu 9 paten penemuan; Lampu tanduran duwe 25 teknologi paten nasional, kalebu 11 paten penemuan, promosi domestik lan demonstrasi sing kalebu 18 provinsi, lan total 63 aplikasi tes wis rampung.
Ora ana data
OUR SERVICE
Dhukungan proyek sampeyan kabeh wektu
Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal aktif ngatur aplikasi inovatif LED minangka terobosan, lan nggabungake teknologi photoelectric ing ngarep pinter, tetanèn pinter, lanskap kutha, lingkungan sehat, pemanfaatan energi lan kothak liyane, kanggo nyedhiyani pelanggan global karo solusi siji-mandeg. kanggo cahya pinter.
1
Kita nyedhiyakake conto gratis
Ora ana syarat khusus. Aja kuwatir, kanggo pabrik khusus, kita bakal ngumpulake pirang-pirang karya sing berkualitas tinggi minangka conto gratis kanggo referensi pelanggan.
2
Kustomisasi spesifikasi khusus, Prasaja Lan Cepet
Kita bakal nyedhiyakake layanan sing disesuaikan miturut kabutuhan merek lan target klompok pelanggan. We masangake wigati banget kanggo bangunan citra merek pelanggan, bakal nindakake sing paling apik kanggo nggawe merek sampeyan katon, lan mbentuk nilai bisnis sing paling gedhe. "Customer first, reputation first" minangka prinsip layanan kita
3
layanan sawise-sales
Lampu sing diwenehake diprodhuksi dening perusahaan kita dhewe. Ing kahanan normal, kita nyedhiyani layanan sawise-sales njamin. Departemen layanan sawise-sales nyedhiyakake layanan respon 24 jam profesional
Proses Custom
Kita ngerti lan marem saben kabutuhan bisnis, saka desain kanggo pangiriman.
Ora ana data
ABOUT US
Nyedhiyakake solusi siji-mandeg kanggo pelanggan global kanggo cahya sing cerdas
Wiwit
1997
Founded in 1997, karo ibukutha kadhaptar saka 50,51 yuta yuan, perusahaan dumunung ing Hengfan Industrial Park, Qingshanhu Street, Qingshanhu Technology City, Lin 'an District, Hangzhou.

Area pabrik 55 mu, kanthi total area konstruksi 45.000 meter persegi. Saiki perusahaan wis luwih saka 300 karyawan, luwih saka 60 profesional R & D teknologi lan personel manajemen 
Ora ana data
 Saiki, perusahaan utamane mrodhuksi seri bohlam, seri lampu lurus, seri lampu tanduran, seri lampu panel. Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal aktif ngatur aplikasi inovatif LED minangka terobosan, lan nggabungake teknologi photoelectric ing ngarep pinter, tetanèn pinter, lanskap kutha, lingkungan sehat, pemanfaatan energi lan kothak liyane, kanggo nyedhiyani pelanggan global karo solusi siji-mandeg. kanggo cahya pinter.
  Ibukutha kadhaptar 50,51 yuta yuan
  Pabrik iki ambane 55 hektar
  Luwih saka 60 staf manajemen
Pameran
Pameran perusahaan
Foto perusahaan kita karo calon pelanggan sajrone Pameran Light Asia
Foto perusahaan lan calon pelanggan nalika Pameran Guangasia tanggal 9-12 Juni, 23
2020 07 15
Staff sales kita ngunjungi calon pelanggan
Ing Desember 18-22, 23, perusahaan kita dibukak Irak lan Saudi pelanggan lan njupuk foto karo wong-wong mau,Tujuan saka riko kanggo entuk nul middlemen lan ngurangi biaya transaksi
2020 07 15
Produsen lampu banjir 10 sing paling apik ing china
Banjir LED beda banget babagan cara digawe lan apa sing bisa ditindakake. Bisa digunakake ing omah, ing gudang, ing lingkungan industri, ing garasi parkir, utawa ing papan parkir. Ana akeh gunane. Kaya sing wis dingerteni saiki, lampu LED hemat energi lan bakal ngirit tagihan listrik. Pamilik bisnis bisa uga pengin nginstal lampu LED ing panyiapan bisnis, dalan, dalan, utawa malah ing kebon. Bisa digunakake kanggo acara khusus, utawa mung kanggo dekorasi
2020 07 15
Ora ana data
Ayo ngomong babagan proyek lampu sing dipimpin saiki.
Ngembangake cahya unik anyar gampang ing Geron.
  Umpan balik profesional sajrone 8 jam
  Kapabilitas Full kanggo gumantung ing
  Harga paling apik kanggo sampeyan
  Prototipe cepet ing 1 minggu
  Pangiriman cepet ing 35-40 dina
Hubungi utawa ngunjungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect