loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Nyedhiyakake solusi siji-mandeg kanggo pelanggan global kanggo cahya sing cerdas
Babagan kita
Founded in 1997, karo ibukutha kadhaptar saka 50,51 yuta yuan, perusahaan dumunung ing Hengfan Industrial Park, Qingshanhu Street, Qingshanhu Technology City, Lin 'an District, Hangzhou. Area pabrik 55 mu, kanthi total area konstruksi 45.000 meter persegi. Saiki perusahaan wis luwih saka 300 karyawan, luwih saka 60 profesional R & D teknologi lan personel manajemen 

Saiki, perusahaan utamane mrodhuksi seri bohlam, seri lampu lurus, seri lampu tanduran, seri lampu panel. Ing mangsa ngarep, perusahaan bakal aktif ngatur aplikasi inovatif LED minangka terobosan, lan nggabungake teknologi photoelectric ing ngarep pinter, tetanèn pinter, lanskap kutha, lingkungan sehat, pemanfaatan energi lan kothak liyane, kanggo nyedhiyani pelanggan global karo solusi siji-mandeg. kanggo cahya pinter.
   Ibukutha kadhaptar 50,51 yuta yuan
  Pabrik iki ambane 55 hektar
Pabrik kekuatan
Produk utama: Lampu LED, lampu tabung lurus T5/T8, sumber lampu LED, lampu pemurnian LED, lampu bohlam LED, lampu sorot, lampu kelas, lampu pertumbuhan tanduran, lampu sterilisasi UV, lsp.

Peralatan produksi utama: Perusahaan ngenalake peralatan otomatisasi kanggo nambah kapasitas produksi baris produksi, kapasitas produksi taunan 200 yuta. Kayata: Mesin placement otomatis, mesin nyekel otomatis, mesin sudhut otomatis, mesin printing otomatis, mesin perakitan otomatis, solder gelombang otomatis, mesin kemasan otomatis, mesin riveting otomatis, baris perakitan, baris packaging, mesin punching, mesin dispensing otomatis, shearing otomatis mesin, mesin injeksi ngecor, analyzer spektrum, lonjakan tester, cahya kurva distribusi tester, daya tester lan peralatan produksi otomatis majeng liyane lan peralatan pangukuran inspeksi, nanging uga peralatan asli kanggo transformasi technical, kanggo entuk inovasi teknologi kanggo ngurangi konsumsi energi, nambah kualitas. lan output, nambah lingkungan kerja karyawan, kanggo njamin efisiensi perusahaan.
27
Kanthi pengalaman 27 taun
Perusahaan iki duwe 300 karyawan
56
Didol menyang 56 negara ing saindenging jagad
Pabrik 45000 meter persegi
Ora ana data
Pabrik lan lingkungan kerja
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe 
Ora ana data
paten kita
Produk lampu LED perusahaan utamane didol menyang China lan Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Timur Tengah, Rusia, Irak lan negara liya.
Ora ana data
Ora ana data
Perusahaan pakurmatan lan sajarah pembangunan
● basis produksi lampu neon spiral telung werna paling gedhé ing China
● Menang perusahaan karbon rendah ijo nasional ing 2011
● Dipikolehi Hangzhou Enterprise Technology Center ing 2011
● Ing 2012, iki dianugerahi unit tingkat AAA reputasi layanan kualitas nasional
● Ing 2012, iki dianugerahi unit majeng konservasi energi ing Hangzhou
● Ing 2013, Provinsi Zhejiang ilmu lan teknologi cilik lan medium-ukuran Enterprises
● Ing 2013, iki dianugerahi tingkat AA Provinsi Zhejiang
● 2014 Hangzhou Patent perusahaan pilot
● Dianugerahi China Ekspor Quality lan Safety Demonstrasi Enterprise ing 2015
● Menang perusahaan teknologi tinggi nasional ing 2018
● 2020 introduksi saka mesin panggonan seko otomatis
● Menang "label Produk" digawe ing Zhejiang ing 2021
● Menang perusahaan inovatif lan perusahaan pilot paten ing 2022
● Ing 2023, iku menang ing Hangzhou Municipal R&D Center
● perusahaan pilot lan demonstrasi paten ing 2023
● perusahaan teknologi dhuwur nasional ing 2024
● Ing taun 2024, kita bakal entuk perusahaan cilik lan menengah anyar khusus
Ora ana data
Ayo ngomong babagan proyek lampu sing dipimpin saiki.
Ngembangake cahya unik anyar gampang ing Geron.
  Umpan balik profesional sajrone 8 jam
  Kapabilitas Full kanggo gumantung ing
  Harga paling apik kanggo sampeyan
  Prototipe cepet ing 1 minggu
  Pangiriman cepet ing 35-40 dina
Hubungi utawa ngunjungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect