loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu Komersial
Ing industri manufaktur cahya, Hangzhou New Sanlian Lighting Appliance Co., Ltd. gumantung ing riset lan pangembangan teknologi profesional, jaringan pasar sing ekstensif, lan sistem produksi lan layanan sing efisien kanggo nyedhiyakake produk lampu hemat energi sing berkualitas tinggi lan solusi pencahayaan lengkap sing standar. Perusahaan duwe tujuan kanggo nyedhiyakake solusi lampu sing ramah lingkungan lan hemat energi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Kanthi kontrol ketat babagan kualitas produk lan pemahaman sing jero babagan kabutuhan pelanggan, Lampu Sanlian Anyar wis dadi promotor aktif lampu ijo.
Ora ana data
Ayo ngomong babagan proyek lampu sing dipimpin saiki.
Ngembangake cahya unik anyar gampang ing Geron.
  Umpan balik profesional sajrone 8 jam
  Kapabilitas Full kanggo gumantung ing
  Harga paling apik kanggo sampeyan
  Prototipe cepet ing 1 minggu
  Pangiriman cepet ing 35-40 dina
Hubungi utawa ngunjungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect