loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Sajarah pangembangan
1997
Pendhudhuk New Sanlian Lighting, Hangzhou Lin'an Sanlian Lighting Electrical Appliance Co., Ltd., diadegake
2004
Swara 7 taun kepungkur, produksi New Sanlian Lighting wis berkembang kanthi cepet, kanthi dodolan ngluwihi tandha 100 yuta yuan kanggo pisanan.
2007
Perusahaan kasebut ngalami ekspansi lengkap lan jenenge Hangzhou New Sanlian Lighting Electrical Appliance Co., Ltd.
2009
Shanghai Shuteyuan Lighting Industry Co., Ltd. didegaké lan didegaké merek "Huimeijia"
2010
Entuk sertifikasi laboratorium saka Pusat Teknologi Hangzhou
2011
Wis kalebu ing katalog pengadaan pemerintah China lan wis menangake tawaran kanggo promosi produk hemat energi ing 18 provinsi sajrone telung taun berturut-turut.
2014
Nggawe unit bisnis lampu LED kanggo ngowahi lan nganyarke saka lampu tradisional dadi lampu LED, lan ngembangake lampu LED kanthi sregep.
2015
Terus nggedhekake lan netepake Zhongshan New Sanlian Optoelektronik Technology Co., Ltd. Ngenalake luwih akeh bakat adhedhasar teknologi
2017
Njelajah trek subdivisi saka industri cahya, Hangzhou Xiaotaiyang Agricultural Technology Co., Ltd. diadegaké, fokus ing pangembangan bisnis cahya tanduran
2018
Zhejiang A&F University wis tekan persetujuan kerjasama strategis kanggo mbangun basis riset universitas industri. Riset lan pangembangan teknologi suplemen cahya tanduran
2019
Luwih nggedhekake bisnis ing bidang segmentasi pencahayaan lan ngadegake Unit Usaha Pencahayaan Pendidikan
2021
Nggawe unit bisnis e-commerce internasional kanggo luwih nggedhekake pasar jaban rangkah lan nambah kapabilitas transformasi digital perusahaan
Ora ana data
Sugeng rawuh kanggo pitakon
Ora ana data
Ora ana data
Hubungi utawa ngunjungi kita
Sugeng rawuh
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Produk

cahya njero ruangan

cahya njaba

Cahya hortikultura

Kontak karo kita
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah: Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect