loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu Edukasi
Kirimi pitakon sampeyan
Ora ana data
Ora ana data
Kelas pinter

Hangzhou New Sanlian Lighting Appliance Co., Ltd. ndadékaké tren anyar pendidikan cerdas lan khusus ngluncurake seri lampu kelas cerdas. Sistem lampu kelas cerdas kita dirancang khusus kanggo lingkungan pendidikan modern lan dirancang kanggo nggawe papan sinau sing sehat, nyaman lan efisien. Liwat teknologi kontrol cerdas, cahya kelas pinter bisa kanthi otomatis nyetel padhange lan suhu werna cahya miturut macem-macem kegiatan piwulang lan owah-owahan wektu ing kelas, nyuda glare, nglindhungi sesanti siswa, lan nambah efficiency learning.


Wilayah aplikasi kalebu macem-macem papan pendhidhikan saka sekolah dasar nganti pendidikan sing luwih dhuwur, pelatihan kejuruan lan ruang kuliah multi-fungsi. Lampu kelas pinter New Sanlian ora mung nambah kualitas lingkungan memulang, nanging uga nyuda biaya operasi kanggo sekolah liwat desain hemat energi lan lingkungan, dadi pilihan becik kanggo mbangun kampus pinter mangsa. Ayo kita gabung karo New Sanlian kanggo madhangi masa depan pendidikan cerdas.

Ayo ngomong babagan proyek lampu sing dipimpin saiki.
Ngembangake cahya unik anyar gampang ing Geron.
  Umpan balik profesional sajrone 8 jam
  Kapabilitas Full kanggo gumantung ing
  Harga paling apik kanggo sampeyan
  Prototipe cepet ing 1 minggu
  Pangiriman cepet ing 35-40 dina
Hubungi utawa ngunjungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect