loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu Ngarep
Cahya Ambient
Nyedhiyani cahya dhasar sakabèhé kanggo mesthekake distribusi cahya ing kamar, umume katon ing lampu gantung langit-langit utawa lampu recessed.
Cahya Tugas
Kanggo cahya ing aktivitas utawa wilayah kerja tartamtu, kayata maca, masak, nulis, lan liya-liyane, lampu meja, lampu tembok utawa lampu gantung umume digunakake kanggo nyedhiyakake cahya sing konsentrasi.
Pencahayaan Aksen
Digunakake kanggo nandheske titik utawa obyek tartamtu ing sawijining ruangan, kayata karya seni, barang hiasan, utawa fitur arsitektur, liwat lampu sorot utawa lampu sorot.
Cahya Dekoratif
Utamane digunakake kanggo dekorasi lan dekorasi ruangan, kayata lampu gantung, lampu tembok, lampu meja, lan liya-liyane, kanthi seni lan desain.
Lampu ruangan
Kalebu cahya ing ruangan ruangan kayata patio, emper, trotoar, lan liya-liyane, dirancang kanggo nyedhiyakake lampu safety nalika nggawe suasana, kayata lampu lantai, lampu tembok, utawa lampu lanskap.
Smart Lighting
Cahya sing diatur liwat sistem kontrol cerdas bisa nyetel suhu warna lan padhange cahya kaya sing dibutuhake, lan malah ngontrol kanthi otomatis liwat sensor utawa aplikasi.
Ayo ngomong babagan proyek lampu sing dipimpin saiki.
Ngembangake cahya unik anyar gampang ing Geron.
  Umpan balik profesional sajrone 8 jam
  Kapabilitas Full kanggo gumantung ing
  Harga paling apik kanggo sampeyan
  Prototipe cepet ing 1 minggu
  Pangiriman cepet ing 35-40 dina
Hubungi utawa ngunjungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect