loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Teknik Kotamadya
Solusi lampu jalan sing cerdas
Kanthi nggabungake teknologi canggih kayata Internet of Things, teknologi sensor, komputasi awan lan Internet, sistem lampu cerdas entuk sambungan sing lancar ing antarane fasilitas lampu kutha lan platform manajemen pusat. Solusi terintegrasi sing inovatif iki ndadekake manajemen lampu kutha luwih efisien lan cerdas, ora mung nyukupi kabutuhan manajemen lengkap kutha kanggo peralatan lampu, lokasi, status operasi, pemantauan konsumsi energi, proses pangopènan lan respon darurat, nanging uga nyadari pencahayaan lan presisi sing dikarepake. Tujuan manajemen terpusat yaiku nggawa lingkungan cahya sing luwih manusiawi lan ramah lingkungan menyang kutha.
Sawetara langkah safety ditindakake: kebocoran, anti-maling, lan weker banjir
Ngirit energi / ngirit dhuwit: Dimming ing dikarepake, ngirit energi lan ngirit dhuwit
Siji gambar presents: visualisasi operasi lan pangopènan, ngawasi wektu nyata
Dhukungan data gedhe: laporan digital, Manajemen luwih trep
Solusi cahya trowongan
Kita "adaptasi langkah-langkah kanggo kahanan terowongan" lan setya nggawe lingkungan lan sistem lampu terowongan sing aman, nyaman, hemat energi, lan efisien. Liwat desain khusus, sistem kontrol lampu cerdas trowongan digawe sing nggabungake kontrol lampu, manajemen aset lan fungsi operasi lan pangopènan. Nyedhiyakake lingkungan cahya sing aman lan nyaman

Miturut katerangan ing jero lan njaba guwa, iku nyaman kanggo mripat manungsa
100% mekanisme cahya nalika ana kegagalan kanggo njamin cahya
Manual / otomatis / mode wektu, respon pas wektune
Nyedhiyakake sarana hemat energi sing ilmiah lan cukup
Lampu sing dikarepake, hemat energi ilmiah
Operasi daya suda kanggo nambah umur lampu
Manajemen aset siklus lengkap, peringatan dini pangopènan
Ayo ngomong babagan proyek lampu sing dipimpin saiki.
Ngembangake cahya unik anyar gampang ing Geron.
  Umpan balik profesional sajrone 8 jam
  Kapabilitas Full kanggo gumantung ing
  Harga paling apik kanggo sampeyan
  Prototipe cepet ing 1 minggu
  Pangiriman cepet ing 35-40 dina
Hubungi utawa ngunjungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect