loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Kualifikasi
Produk perusahaan wis lulus sertifikasi domestik lan internasional sing relevan kayata sertifikasi 3C China, sertifikasi UL AS lan FCC, sertifikasi SAA lan C-TICK Australia, arahan RoHS EU lan sertifikasi CE, sertifikasi TUV Jerman, sertifikasi PSE Jepang, sertifikasi IEC lan CB.
Ora ana data
Sugeng rawuh kanggo pitakon
Ora ana data
Ora ana data
Hubungi utawa ngunjungi kita
Sugeng rawuh
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Produk

cahya njero ruangan

cahya njaba

Cahya hortikultura

Kontak karo kita
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah: Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect