loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

cahya tetanèn
lampu ngisi antibakteri lan lampu pertumbuhan LED kanggo nyukupi kabutuhan lampu pertanian modern. Produk kasebut nggabungake sumber cahya kanthi efisiensi dhuwur lan kontrol cerdas kanggo nyukupi macem-macem skenario aplikasi kayata omah kaca fasilitas, budidaya ing udara terbuka, peternakan vertikal, lan eksperimen riset ilmiah. Bisa ngoptimalake wutah potong, nyuda kedadeyan hama lan penyakit kanthi teknologi fisik, ningkatake kualitas panen, lan mbantu pangembangan pertanian sing efisien lan lestari. Kita nyedhiyakake solusi kanthi volume dhuwur lan efisien kanggo macem-macem aplikasi, produk, utawa ide kanggo nggawe kesempatan lan keuntungan bisnis sing luwih dhuwur kanggo para pelanggan.
Produk utamane ngrampungake sawetara kabutuhan:
1. Tinimbang sinar matahari, menehi kahanan cahya kanggo produksi tetanèn industri.
2. Minangka sumber cahya tambahan kanggo srengenge, iku solves masalah kurang cahya asring ditemoni ing tanduran tetanèn.
3. Nambah durasi iluminasi nyedhiyakake sarana cahya ilmiah kanggo tanduran tetanèn kanggo nyetel wektu ngembang, nyepetake siklus produksi, nindakake budidaya ing mangsa, nambah produksi lan ningkatake kualitas, lsp.
4. Aktifake fungsi kekebalan tanduran, nyandhet kedadeyan penyakit tanduran lan hama serangga, lan sterilisasi lingkungan ing wektu sing padha.
Saiki, teknologi iki wis diekspor lan diangkut menyang fasilitas ing Walanda, Israel, Jepang, Rusia lan negara liya wiwit taun 2011, lan wis didol nganti saiki. Promosi lan demonstrasi domestik kalebu 18 provinsi, lan total 63 aplikasi eksperimen wis rampung, kalebu stroberi, anggur, ceri, nectarine, woh naga, timun, tomat, terong, lada lan tanduran budidaya liyane, uga macem-macem jinis bibit. . Data eksperimen nuduhake yen UV-B ing seri tanduran srengenge cilik lampu isi antibakteri bisa nyandhet limang penyakit umum kayata powdery mildew, jamur abu-abu, anthracnose, teyeng putih, lan scab, uga hama umum kayata aphids lan laba-laba abang. mite. , nduweni efek pirang-pirang kanggo ngilangi bobot, nyuda obat, nambah produksi lan penghasilan. Data saka demonstrasi domestik China sing wis dileksanakake nuduhake yen keuntungan pametumu saben mu bisa tambah 5.000 yuan nganti 9.000 yuan. Amarga kaluwihan rega amarga optimasi kualitas, hemat energi lan nyuda biaya, lan liya-liyane, keuntungan ora langsung uga bisa ditambah 2.000 yuan nganti 3.000 yuan saben mu. Investasi Iku mung 15% kanggo 25% saka total keuntungan. Dietung adhedhasar umur efektif telung taun saka produk cahya tambahan, entuk manfaat total kumulatif saben mu bisa ditambah 20.000 yuan dadi 35.000 yuan.
Njupuk aplikasi saka woh naga ing budidoyo mbukak-udhara ing Vietnam minangka conto, break periode dormancy lan dipun promosiaken kembang lan woh setelan ing off-mangsa. Woh naga bisa diprodhuksi lan diwenehake saben taun, lan entuk manfaat langsung tambah luwih saka 5 kali.
Hangzhou Little Sun Agricultural Technology Co., Ltd. iku anak perusahaan saka New Sanlian Group. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing nggabungake desain, riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan teknologi tambahan lampu ijo sing cerdas. Wis fokus ing sumber cahya kanggo 28 taun lan melu ing tetanduran ing 2011. Ing lapangan cahya, duwe pusat riset lan pangembangan produk provinsi lan wis nggawe laboratorium gabungan karo akeh universitas domestik kanggo nyinaoni pola pertumbuhan potong lan kabutuhan cahya sing beda. Saiki duwe rong seri produk, lampu pangisi antibakteri lan lampu pertumbuhan tanduran LED, kanthi tingkat teknis sing dhuwur. Iku ing tingkat anjog ing ngarep lan luar negeri lan unik. Wis entuk 14 paten model sarana, ditrapake kanggo 11 paten penemuan lan 2 paten penemuan aplikasi. Iki njupuk timbal ing panyusunan lan nerbitake standar lokal Hangzhou "Spesifikasi Teknis kanggo Aplikasi Lampu Isi Kuman UV-B kanggo Produksi Fasilitas Sayuran Solanaceous" (DB3301/T 1112-2021), sing ora ana nomer loro ing industri.
Isi nilai cahya
Teknologi cahya tambahan antibakteri saka Little Sun Agricultural Technology ngilangi watesan musiman, ningkatake efisiensi fotosintesis potong, lan nambah asil lan kualitas. Ngurangi panggunaan pupuk kimia lan pestisida, nglindhungi lingkungan lemah, lan njamin keamanan panganan.
Apa teknologi lampu isi ijo cerdas
Teknologi lampu tambahan ijo sing cerdas nyinaoni teknologi utama ing bidang sterilisasi lan cahya tambahan kanggo tanduran fasilitas, nggabungake UV-B kanthi cahya tambahan, lan kanthi inovatif ngembangake lampu tambahan sterilisasi anyar sing bisa ngganti sinar srengenge kanggo nyedhiyakake wutah lan pangembangan tanduran, kalebu. sterilisasi anyar Desain tampilan, aliran proses, rasio efisiensi energi optimal saka cahya isi, rasio cahya abang lan biru cocok kanggo fasilitas utama tunas sayuran lan budidoyo produksi, kakiyatan optimal saka UV-B, ndhukung sistem teknologi budidoyo, etc.
Riset pangembangan teknologi seri.
Teknologi suplemen cahya ijo cerdas Little Sun Agricultural Technology nggabungake UV-B lan LED efisiensi dhuwur kanggo simulasi sinar srengenge kanggo mbantu tuwuh tanduran. Regulasi cerdas nyukupi kabutuhan cahya tanduran ing kabeh tahapan, nambah kekebalan tanduran dhewe, nyuda panggunaan pestisida, lan mimpin inovasi pertanian ijo.
status aplikasi lan pinunjul saka teknologi lampu isi ijo cerdas
Saiki, negara maju sing diwakili Walanda lan Jepang nyathet "cahaya tambahan" minangka teknologi penting kanggo fasilitas pertanian, kanthi tingkat panggunaan luwih saka 80%. Pasar lampu tanduran global wis tuwuh kanthi cepet wiwit taun 2017. Miturut asil riset paling anyar saka organisasi riset pasar Technavio, pasar lampu tanduran global wis tuwuh kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 12% wiwit taun 2016 nganti 2020.
Panyedhiya solusi sistem teknologi lampu ijo sing cerdas
Kanggo luwih saka 10 taun, kita fokus nyedhiyakake solusi sistem teknologi suplemen lampu ijo sing cerdas kanggo fasilitas pertanian.
Iki minangka siji-sijine perusahaan ing China sing duwe kekuwatan R&D, produksi lan kabeh chain industri.
Saiki, perusahaan wis meh sewu karyawan, kalebu luwih saka 200 R&D personel.
Hangzhou Little Sun Agricultural Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi nasional
Ing lapangan lampu tambahan tanduran, nutupi kategori potong lan wilayah rangking pisanan ing industri.
Lampu isi sing larang regane kanthi fungsi dual sterilisasi lan lampu tambahan unik ing pasar.
Ayo ngomong babagan proyek lampu sing dipimpin saiki.
Ngembangake cahya unik anyar gampang ing Geron.
  Umpan balik profesional sajrone 8 jam
  Kapabilitas Full kanggo gumantung ing
  Harga paling apik kanggo sampeyan
  Prototipe cepet ing 1 minggu
  Pangiriman cepet ing 35-40 dina
Hubungi utawa ngunjungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect