loading

Produsen Lampu LED OEM / ODM Profesional, Supplier Solusi Lampu Siji Stop - Sanlian Anyar

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu LED, Cocog kanggo Panggunaan Ngarep lan Komersial, Lampu Ngirit Energi E14/E27/B22 1
Lampu LED, Cocog kanggo Panggunaan Ngarep lan Komersial, Lampu Ngirit Energi E14/E27/B22 1

Lampu LED, Cocog kanggo Panggunaan Ngarep lan Komersial, Lampu Ngirit Energi E14/E27/B22

Bohlam LED nduweni wujud bunder sing akrab nalika nggunakake chip LED minangka sumber cahya internal. Dheweke duwe kabeh kaluwihan lampu LED:

Luwih efisien energi : Bohlam LED mung nganggo 1/4 energi saka lampu hemat energi lan 1/10 saka lampu pijar.

Umur dawa : Bohlam LED tahan nganti 50.000 jam, 510 kaping luwih suwe tinimbang lampu hemat energi.

Luwih sehat: Padha nyedhiyakake konduksi cahya sing seragam, ora kedhip, nonglare, lan ora ngemot sinar ultraviolet utawa infra merah.

Luwih ramah lingkungan : Ora ana merkuri utawa zat mbebayani liyane lan bisa didaur ulang, mbantu nglindhungi planet kita sing ijo.

Variasi fullcolor : Dheweke nawakake macem-macem spektrum warna, bisa nampilake pola lan efek sing jelas lan rumit.

Instalasi gampang: Gampang kanggo nginstal, bisa langsung ngganti lampu pijar kanthi biaya pangopènan sing murah banget.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model Watt (W) Tegangan (v) Suhu Warna (K) Sudut Beam (°) Lumen (Lm) CRI(Ra) Faktor Daya (PF) Umur (Jam) Ukuran (mm)
    SLA45-3 3 100-240 3000-6500 220 240 80 >0.5 25000 45*103
    SLA45-5 5 100-240 3000-6500 220 400 80 >0.5 25000 45*103
    SLA60-7 7 100-240 3000-6500 220 600 80 >0.5 25000 60*108
    SLA60-9 9 100-240 3000-6500 220 810 80 >0.5 25000 60*108
    SLA65-12 12 100-240 3000-6500 220 1080 80 >0.7 25000 65*118
    SLA70-15 15 100-240 3000-6500 220 1350 80 >0.7 25000 70*131
    SLA70-16 16 100-240 3000-6500 220 1440 80 >0.7 25000 70*131
    SLA80-18 18 100-240 3000-6500 220 1620 80 >0.7 25000 80*152


    Kaluwihan:

    • Nggunakake struktur aluminium plastik.
    • Konduktivitas termal sing apik, pangopènan lumen sing dhuwur.
    • Panggantos langsung kanggo bohlam pijar.
    • Ngirit energi nganti 85%.

    Aplikasi:

    • Lampu Ngarep  
    • pasar
    • Gudang
    Sugeng rawuh kanggo pitakon
    Ora ana data
    Ora ana data
    Hubungi utawa ngunjungi kita
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    Sugeng rawuh
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah: Taman Industri Shidi, Desa Quankou, Kutha Hengfan, Distrik Lin 'an, Hangzhou, China

    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect