loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu pertumbuhan tanduran LED tabung lurus spektrum lengkap 14W/50W 1
Lampu pertumbuhan tanduran LED tabung lurus spektrum lengkap 14W/50W 2
Lampu pertumbuhan tanduran LED tabung lurus spektrum lengkap 14W/50W 1
Lampu pertumbuhan tanduran LED tabung lurus spektrum lengkap 14W/50W 2

Lampu pertumbuhan tanduran LED tabung lurus spektrum lengkap 14W/50W

Lampu pertumbuhan tanduran tabung lurus spektrum lengkap kanggo kultur stereoskopik/kultur jaringan kanggo nyepetake siklus pertumbuhan tanduran lan ngontrol bentuk tanduran

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    SLTGL-T8S-50、SLTGL-T5-14、SLTGL-T8-14

    Watt (w)

    50、14、14

    Pita optik utama (nm)

    660 (Lampu abang), 450 (Lampu biru)

    Rasio abang-biru

    7.2:1、2.9:1、2.9:1

    Suhu Awan (K)

    1000、1300、1300

    Vottage (V)

    85-265

    PPF(mol/cm2)

    83、25、23

    Ukuran

    D200*1500、D19*1200、D28*1200

    Merk

    Tanduran Sun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    10000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    3000PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect