loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu pertumbuhan tanduran LED piring terbang jinis 35W 1
Lampu pertumbuhan tanduran LED piring terbang jinis 35W 1

Lampu pertumbuhan tanduran LED piring terbang jinis 35W

Ningkatake efisiensi fotosintesis, mbantu tanduran mekar lan metokake woh, keseragaman radiasi cahya dhuwur jinis piring mabur lampu pertumbuhan tanduran

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Watt (w)

    35

    Pita optik utama (nm)

    660 (Lampu abang), 450 (Lampu biru)

    Rasio abang-biru

    2.2:1

    Suhu Awan (K)

    2600

    Vottage (V)

    175-265

    PPF(mol/cm2)

    50

    Ukuran (mm)

    D200*85

    Merk

    Tanduran Sun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    2000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    3000PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect