loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 1
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 2
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 3
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 4
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 5
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 1
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 2
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 3
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 4
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas 5

Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa ditrapake ing lampu proteksi mata ing omah lan kelas

1  Nihan lampu extruded profil aluminium terpadu, lan lumahing wis anodized.

2  miturut nggunakake Angle cahya bisa diatur kanggo nggawe cahya alus lan padhang, distribusi Beam seragam, supaya blackboard ora wilayah peteng lan ketemu syarat katerangan saka blackboard.

3  Kanggo skema distribusi cahya sing dirancang kanggo papan tulis kelas, luminaire nganggo lensa baris ganda polarisasi sing dirancang kanggo distribusi cahya optik presisi, lan luminer nganggo struktur gril anti-silau lan baffle anti-glare dual.

4  tingkat bahaya cahya biru retina Oh RGO ora gawe piala.

5  efek irit daya apik, irit daya nganti 60%.

6  resistance voltase dhuwur, kanggo njamin safety saka kabeh sistem daya sekolah.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    XSL-HBD36W

    Watt (W)

    36

    Tegangan (V)

    220-240

    Suhu Warna (K)

    5000

    Sudut Beam

    120

    Lumen (Lm)

    >3000

    CRI(Ra)

    >95

    Faktor Daya (PF)

    >0.95

    Cahya Biru

    RG0

    Umur (Jam)

    30000

    Ukuran (mm)

    1225*101*106、1230*90*65

    Merk

    Gerun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    10000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    100PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect