loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 1
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 2
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 3
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 4
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 5
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 6
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 1
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 2
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 3
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 4
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 5
Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan 6

Kabeh-plastik die casting bisa Applied kanggo COB floodlight anti banyu ing construction trowongan

Wis akeh ciri kayata umur dawa, irit energi, rendering warna sing apik, proporsi cahya sing katon, kinerja listrik sing apik, lan liya-liyane, saengga wis diakoni dening luwih akeh wong minangka produk pengganti saka sumber cahya listrik, lan wis umume digunakake ing papan reklame, dalan gedhe, trowongan sepur, Jembatan lan gorong-gorong, alun-alun, bangunan lan papan lan lapangan liyane.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    SLFl- COB-30, 50, 100, 150, 200,400

    Watt (W)

    30、50、100、150、200、400

    Tegangan (V)

    100-240

    Suhu Warna (K)

    3000-6500

    Sudut Beam

    120

    Lumen (Lm)

    2400、4000、8000、12000、16000、16000、32000

    CRI(Ra)

    80

    Faktor Daya (PF)

    >0.9

    Umur (Jam)

    25000

    Ukuran (mm)

    172*192*60、210*240*62、256*286*80、310*345*98、440*330*100、590*410*105

    Merk

    Gerun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    50000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    100PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect