loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Kontrol swara induktif bisa ditrapake kanggo lampu sorot surya lanskap ijo 1
Kontrol swara induktif bisa ditrapake kanggo lampu sorot surya lanskap ijo 2
Kontrol swara induktif bisa ditrapake kanggo lampu sorot surya lanskap ijo 3
Kontrol swara induktif bisa ditrapake kanggo lampu sorot surya lanskap ijo 1
Kontrol swara induktif bisa ditrapake kanggo lampu sorot surya lanskap ijo 2
Kontrol swara induktif bisa ditrapake kanggo lampu sorot surya lanskap ijo 3

Kontrol swara induktif bisa ditrapake kanggo lampu sorot surya lanskap ijo

baterei lithium kapasitas dhuwur;

Gunakake energi surya minangka sumber energi sing apik;

Daya dhuwur, wektu nggunakake dawa, bobot entheng, sumber daya ijo, ora bakal nyebabake gawe piala ;

Instalasi gampang, ora perlu ngubur garis lemah.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    Slsfl-50, Slsfl-100, Slsfl-200, Slsfl-300, Slsfl-400, Slsfl-500

    Watt (W)

    50、100、200、300、400、500

    Watt Aktual (W)

    4、8、16、24、32、40

    Tegangan (V)

    100-240

    Suhu Warna (K)

    3000-6500

    Ukuran cahya (mm)

    207*183*54、250*225*69、278*252*77、320*286*83、365*326*86、418*377*89

    Parameter baterei (A)

    5、10、15、20、25、30、30

    Ukuran Kotak (cm)

    44.5*32*40.5、40*27*48.5、44*30*53.5、47.5*34*61.5、49*39*35、50*44*40

    Lampu saben kothak (pcs)

    20、20、20、10、5、5

    Ukuran panel surya (mm)

    350*235、350*290、350*400、350*520、350*600、350*600

    Merk

    Gerun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    50000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    100PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect