loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 1
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 2
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 3
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 4
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 5
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 6
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 1
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 2
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 3
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 4
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 5
Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah 6

Sensor anti-glare definisi dhuwur bisa diterapake ing lampu perlindungan mata papan tulis omah

1  struktur anti-glare nggunakake film difusi + kothak wangun kothak biasa, kothak sawise perawatan electroplating ora katon wuda sumber cahya.

2  efek hemat energi sing apik, irit daya nganti 60%.

3  Tingkat bahaya cahya biru retina ora mbebayani, kanthi lengkap nglindhungi mata siswa saka efek negatif saka cahya jangka panjang.

4  resistance voltase dhuwur, kanggo njamin safety saka kabeh sistem daya sekolah.

5  Lampu kasebut nganggo struktur sing ditutup, bledug, nyamuk, laba-laba, lsp. ora bisa mlebu struktur internal lampu, lan njaba gampang kanggo ngresiki.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    XSL-JSD38W

    Watt (W)

    38

    Tegangan (V)

    220-240

    Suhu Warna (K)

    5000

    Sudut Beam

    120

    Lumen (Lm)

    >3200

    CRI(Ra)

    >95

    Faktor Daya (PF)

    >0.95

    Cahya Biru

    RG0

    Umur (Jam)

    30000

    Ukuran (mm)

    1200*295*90、1200*300*35

    Merk

    Gerun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    10000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    100PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect