loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 1
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 2
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 3
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 4
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 5
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 6
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 1
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 2
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 3
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 4
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 5
Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall. 6

Kabeh-plastik dimming lan werna sensing bisa Applied kanggo lampu panel ndhelikke ing kantor, dekorasi ngarep lan shopping mall.

1, liwat kombinasi fleksibel titik, garis lan lumahing, bisa dirancang miturut syarat customer saka macem-macem manéka beda, partikel beda sumber cahya, desain banget fleksibel.

 

2, nggunakake panel termenung padhang seragam lan desain nutup, karo piring guide cahya efisien, lan materi aluminium alloy  Efek padhang seragam lan iluminasi luwih dhuwur.

 

3, LED panel cahya katon tipis, fungsi boros panas lengkap, daya kurang, kurang panas.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    SLlrp-12, 18,24

    Watt (W)

    12、18、24

    Tegangan (V)

    100-265

    Suhu Warna (K)

    3000-6500

    CRI(Ra)

    80

    Umur (Jam)

    20000

    Lumen (Lm)

    75、80、80

    Ukuran bukaan (mm)

    147, 196, 272 (babak)
    147*147,194*194,272*272(kotak)

    Ukuran lampu (mm)

    168*24,220*24,292*24(muter)
    167*167*24, 217*217*24, 292*292*24(kotak)

    Merk

     Gerun

    Rega Pabrik

     rembugan

    Kapabilitas Pasokan

     100000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

     NINGBO/SHANGHAI

    Pembayaran: Via paypal,  T/T, L/C

     

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    3000PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect