loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang. 1
Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang. 2
Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang. 3
Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang. 4
Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang. 1
Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang. 2
Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang. 3
Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang. 4

Bisa ngganti induksi warna logam T8 / T5 lan cocok kanggo lampu braket busur semi-bunder ing kantor, garasi, supermarket lan gudang.

Dibandhingake karo lampu T8, wis katon prasaja lan ayu, struktur kompak, integrasi, cahya alus, nggunakake aman lan efficiency dhuwur.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    主图 (2)

    Informasi

    Merk: Gerun

    Rega Pabrik: rembugan

    Kapabilitas Pasokan: 6000000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan: NINGBO/SHANGHAI

    Pembayaran: Via paypal, Western Union, Money Gram, T/T, L/C

    Jumlah Pesanan Min: 100PCS

    Wektu Pangiriman: 30-40Dina

    Sertifikasi: Kita duwe standar ISO9001: 2008 ing produk kita, kita wis lulus internasional kalebu CE, ROHS, SAA, GS lan LOA, lsp.

    Spesifikasi

    Model

    SL-BPE-18、SL-BPE-36、SL-BPE-70

    Watt (W)

    18、36、70

    Tegangan (V)

    85-265

    Suhu Warna (K)

    3000-10000

    Lumen (Lm)

    1300、2800、5200

    CRI(Ra)

    >70

    Ukuran (mm)

    600*70*24、1200*70*24、2400*70*24

    Merk

     Gerun

    Rega Pabrik

     rembugan

    Kapabilitas Pasokan

     600000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

     NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    3000PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan.

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect