loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah 1
Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah 2
Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah 3
Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah 4
Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah 1
Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah 2
Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah 3
Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah 4

Lampu reflektor tekanan dhuwur tegangan rendah

Desain terpadu, tahan lama awet nggawe papan gaya alus lan padhang, efisiensi dhuwur, hemat energi, awet   Cocog kanggo akeh adegan: tembok latar mburi, teras, koridor, lsp

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    SLS-MR16-05、SLS-MR16-07、SLS-GU10-05、SLS-GU10-07

    Watt (W)

    5、7、5、7

    Tegangan (V)

    100-240/12VDC、100-240/12VDC、100-240、100-240

    Suhu Warna (K)

    3000-6500

    Sudut Beam

    40/60

    Lumen (Lm)

    350、500、350、500

    CRI(Ra)

    80

    Faktor Daya (PF)

    >0.5

    Umur (Jam)

    25000

    Pangkalan Lampu

    MR16、MR16、GU10、GU10

    Ukuran (mm)

    50*41、50*41、50*50、50*50

    Merk

    Gerun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    500000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    3000PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Sertifikasi

    Kita duwe standar ISO9001: 2008 ing produk kita, kita wis lulus internasional kalebu CE, ROHS, SAA, GS lan LOA, lsp.

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect