loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 1
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 2
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 3
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 4
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 5
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 6
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 1
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 2
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 3
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 4
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 5
Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna 6

Lampu T-bulb darurat cerdas sing bisa diatur kanthi swara sing bisa diatur kanthi warna

Luwih hemat energi: konsumsi energi lampu LED yaiku 1/4 saka lampu hemat energi, lan umur lampu pijar yaiku 1/10

urip dawa: umur lampu LED nganti 50,000 jam, lan umure 5-10 kaping lampu hemat energi 

Luwih sehat: konduksi cahya seragam, ora stroboskopik, ora silau, ora UV lan inframerah 

Luwih ramah lingkungan: Ora ngandhut zat sing mbebayani kayata merkuri, lan bisa didaur ulang kanggo nglindhungi bumi ijo 

Variasi warna lengkap: Warna-warni, bisa nampilake pola lan efek sing jelas lan alus 

instalasi gampang: instalasi prasaja, bisa langsung ngganti lampu pijar, biaya pangopènan kurang banget

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    SLT50-05、SLT60-10、SLT70-15、SLT80-20、SLT100-30、SLT120-40、SLT140-50

    Watt (W)

    5、10、15、20、30、40、50

    Tegangan (V)

    100-240

    Suhu Warna (K)

    3000-6500

    Sudut Beam

    200

    Lumen (Lm)

    450、900、1350、1800、2700、3600、4500

    CRI(Ra)

    80

    Faktor Daya (PF)

    >0.5

    Umur (Jam)

    25000

    Ukuran (mm)

    50*93、60*117、70*129、80*142、100*172、115*202、135*227

    Merk

    Gerun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    1000000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    5000PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect