loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Kabeh logam plastik bisa disambungake menyang sensor imbuhan werna lan bisa Applied kanggo lampu tri-bukti ruangan 1
Kabeh logam plastik bisa disambungake menyang sensor imbuhan werna lan bisa Applied kanggo lampu tri-bukti ruangan 2
Kabeh logam plastik bisa disambungake menyang sensor imbuhan werna lan bisa Applied kanggo lampu tri-bukti ruangan 3
Kabeh logam plastik bisa disambungake menyang sensor imbuhan werna lan bisa Applied kanggo lampu tri-bukti ruangan 1
Kabeh logam plastik bisa disambungake menyang sensor imbuhan werna lan bisa Applied kanggo lampu tri-bukti ruangan 2
Kabeh logam plastik bisa disambungake menyang sensor imbuhan werna lan bisa Applied kanggo lampu tri-bukti ruangan 3

Kabeh logam plastik bisa disambungake menyang sensor imbuhan werna lan bisa Applied kanggo lampu tri-bukti ruangan

Cocog kanggo anti banyu, dustproof, anti-karat lan aplikasi njero ruangan ruangan lan liyane, lan instalasi trep, struktur ayu, struktur protèktif saka lamp adopts struktur cangkang plastik jinis growong terpadu liyane dipercaya, lan uyuh lumahing khusus lan perawatan sealing, bisa digunakake ing suhu dhuwur lan asor lan macem-macem lingkungan atos corrosive, dipercaya kanggo nyukupi syarat anti banyu, dustproof lan pangayoman anti-karat.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    SL106STC、SL112STC、SL115STC

    Watt (W)

    17/20、20/40、25/50

    Tegangan (V)

    220-240

    Jumlah LED

    156、312、396

    Lumen (Lm)

    1300/2600、2600/5200、3250/6500

    Ukuran ukuran (mm)

    660*57*57、1260*57*57、1560*57*57

    Ukuran instalasi (mm)

    300-450、600-750、800-1000

    Item/Kotak (pcs)

    12、9、9

    Ukuran Paket (mm)

    700*250*190、1300*185*190、1600*185*190

    Merk

    Gerun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    200000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    pambayaran

    Via paypal,  T/T, L/C

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    1000PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect