loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket 1
Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket 2
Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket 3
Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket 4
Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket 1
Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket 2
Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket 3
Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket 4

Induksi anti banyu silikon kabeh plastik bisa ditrapake kanggo dekorasi omah, kantor, lampu trunking supermarket

Titik cahya bisa dipotong dadi kotak, persegi panjang, berlian, segi telu lan wujud liyane, sing bisa digabungake miturut kebiasaan lan hobi para pelanggan.

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Spesifikasi

    Model

    LCCXFG-300

    Watt (W)

    10、20、30、40

    Tegangan (V)

    85-265

    Suhu Warna (K)

    2700-6000

    CRI(Ra)

    >80

    Sudut Beam

    120

    Ukuran (mm)

    300*22*25、600*22*25、900*22*25、1200*22*25

    Merk

    Gerun

    Rega Pabrik

    rembugan

    Kapabilitas Pasokan

    50000 Piece saben Sasi

    Pelabuhan

    NINGBO/SHANGHAI

    Pembayaran: Via paypal,  T/T, L/C

     

    Istilah dagang

    FOB、CIF、CFR、DDP

    Jumlah Pesanan Min

    1000PCS

    Wektu Pangiriman

    30-40Dina

    Data teknis bisa disesuaikan.

    Hubungi kita
    tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain.
    Produk sing gegandhengan
    Ora ana data
    +86 189 6815 0777
    jam operasi
    Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
    Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
    Kontak karo kita
    Kontak Person: Yansi
    WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
    Tambah:
    Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
    Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
    Customer service
    detect