loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Perusahaan kita ngatur karyawan kanggo nindakake kegiatan nandur wit ing Arbor Day

×

Sugeng rawuh ing Asian Summer Games kaping 19 ing Hangzhou (Hangzhou Asian Games), perusahaan kita ngatur karyawan kanggo nandur wit ing tanggal 12 Maret 2023, kanggo netepake kesadaran "banyu bening lan gunung ijo minangka gunung emas lan perak", lan entuk ekonomi lan ekonomi sing lestari. pembangunan sosial.

Perusahaan kita ngatur karyawan kanggo nindakake kegiatan nandur wit ing Arbor Day 1

Prev
Our company carries out fire drill activities
Hainan Dragon Fruit Association leaders visit our company
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect