loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Ana aliran kiriman sing tetep saka gudang kita

×

Ing tanggal 26 Januari 2024, nalika Taun Anyar Imlek wis cedhak, truk-truk sing diisi barang bolak-balik ing gapura gudang perusahaan, pemandangan sing rame.

Ana aliran kiriman sing tetep saka gudang kita 1

Ana aliran kiriman sing tetep saka gudang kita 2

Ana aliran kiriman sing tetep saka gudang kita 3

Prev
Bonded by love, warm - we are a big family
Zhejiang Lighting Electrical Appliance Association to our company's light Asia exhibition visit guidance
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect