loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Perusahaan kita nindakake kegiatan latihan kebakaran

×

Ing tanggal 9 Nopember 2023, perusahaan kita njupuk "119 Fire Day" minangka kesempatan kanggo ngatur kabeh karyawan kanggo nindakake latihan geni kanggo mesthekake yen saben karyawan ngerti kawruh safety geni, sinau nggunakake pemadam geni sing bener, lan nambah safety geni. kesadaran.

Perusahaan kita nindakake kegiatan latihan kebakaran 1

Perusahaan kita nindakake kegiatan latihan kebakaran 2

Perusahaan kita nindakake kegiatan latihan kebakaran 3

Perusahaan kita nindakake kegiatan latihan kebakaran 4

Prev
Zhejiang Lighting Electrical Appliance Association to our company's light Asia exhibition visit guidance
Our company organizes employees to carry out tree-planting activities on Arbor Day
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect