loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Asosiasi Peralatan Listrik Lampu Zhejiang menyang pandhuan kunjungan pameran Asia cahya perusahaan

×

Saka 9 nganti 12 Juni 2023, Pameran Lampu Internasional Guangzhou (Pameran Asia Cahya) sing dianakake ing aula Pameran Adil Impor lan Ekspor China, Asosiasi Peralatan Listrik Lampu Zhejiang ngunjungi perusahaan kita.

Asosiasi Peralatan Listrik Lampu Zhejiang menyang pandhuan kunjungan pameran Asia cahya perusahaan 1

Prev
There is a steady flow of shipments from our warehouse
Our company carries out fire drill activities
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect