loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Perusahaan sains lan teknologi Liaoning mimpin 55 ahli tanduran kanggo sinau perusahaanku

×

Ing Mei 20-21, 2021, Liaoning Daguang Technology mimpin 55 ahli tanduran kanggo ngunjungi perusahaan kita, lan loro-lorone bakal sregep ningkataké aplikasi teknologi fisik cahya-Isi, nambah pasukan integrasi regional lan daya gabungan saka merek tetanèn lokal, lan nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo pertanian merek.

Perusahaan sains lan teknologi Liaoning mimpin 55 ahli tanduran kanggo sinau perusahaanku 1

Prev
Hainan Dragon Fruit Association leaders visit our company
My company plant light appeared in Zhejiang seed industry Expo
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect