loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Lampu tanduran perusahaanku muncul ing Expo industri wiji Zhejiang

×

Tanggal 17 Mei 2021, cahya ngisi tanduran Srengéngé cilik muncul ing Ekspo Industri Biji Zhejiang, lan wakil gubernur nganakake riset lan bimbingan lapangan

Lampu tanduran perusahaanku muncul ing Expo industri wiji Zhejiang 1

Lampu tanduran perusahaanku muncul ing Expo industri wiji Zhejiang 2

Prev
Liaoning science and technology company led 55 planting experts to study my company
Our sales staff visits prospective customers
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect