loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Staff sales kita ngunjungi calon pelanggan

×

Ing Desember 18-22, 23, perusahaan kita dibukak Irak lan Saudi pelanggan lan njupuk foto karo wong-wong mau,Tujuan saka riko kanggo entuk nul middlemen lan ngurangi biaya transaksi.

Staff sales kita ngunjungi calon pelanggan 1

Staff sales kita ngunjungi calon pelanggan 2

Staff sales kita ngunjungi calon pelanggan 3

Prev
My company plant light appeared in Zhejiang seed industry Expo
Photo of our company with prospective customers during the Light Asia Exhibition
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect