loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Batere LED + Vietnam

×

Ing September 2023, sawise janjian sadurunge, aku ngunjungi conto perusahaanku. Ing kunjungan pertama, pelanggan nuduhake minat gedhe ing produk PC Batten, nguji conto lan njaluk penawaran. Sawise obrolan sing nyenengake ninggalake informasi kontak. Sawetara dina sawise bali menyang China, pelanggan nyetel spesifikasi lan paramèter produk, sawisé komunikasi kaping pirang-pirang, lan ngirim sampel menyang pelanggan, pelanggan seneng banget karo sampel kasebut. Salajengipun, pesenan difasilitasi, lan pelanggan saiki wis nyelehake rong lemari.

Batere LED + Vietnam 1

Batere LED + Vietnam 2Batere LED + Vietnam 3

Batere LED + Vietnam 4

Batere LED + Vietnam 5

 

Prev
Batten+ Iraq
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect