loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

A -bulb, Batten plastik Oval + Bangladesh

×

Urutan utamane gegayutan karo produk: A-bulb, Batten plastik Oval

negara pelanggan: Bangladesh

Jumlah lan jumlah produk sing dituku dening pelanggan: 50.000 bêsik

Total nilai proyek: $41,810

Pelanggan kudu ngerti saben liyane liwat pameran dagang, lan sawise komunikasi kaping pirang-pirang, dheweke butuh P sing amba lan kurang luwih saka 1500 surge bulb lan lampu pemurnian.  Sajrone proses konfirmasi, tarif ing cangkang plastik Oval Batten relatif dhuwur  Sawise pirang-pirang komunikasi, perusahaan kita ngusulake nyedhiyakake cetakan kanggo produksi cangkang, lan pelanggan bakal ngasilake dhewe.  Pelanggan pungkasan nampa solusi sing diwenehake lan dipesen kanthi resmi.

A -bulb, Batten plastik Oval + Bangladesh 1

Prev
The order mainly relates to products: Batten
LED bulb + Spain
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect