loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Bohlam LED + Spanyol

×

Urutan utamane gegayutan karo produk: lampu LED

Negara klien: bongso Spanyol

Tipe pelanggan: Pelanggan pungkasan

Pelanggan wis kenal karo Pameran Hong Kong ing taun 2013, lan wiwit kerja sama ing pungkasan taun 2013. Jumlah tuku 3,35 yuta yuan ing 2014, 1,38 yuta yuan ing 2015, lan 600.000 yuan ing Juli 2016. Customer punika wholesaler lokal relatif gedhe, karo kepala loro perusahaan ing pasar apa, 2014 sumber cahya LED utama lan produk downlight, ana rong merek utama. Ing 2014, umume lampu bohlam LED dituku saka perusahaan kita, utamane nyedhiyakake seri ultrasonik A-gelembung (pelanggan percaya banget karo produk iki, utamane amarga Sudut gedhe). Ing 2015, amarga nyuda rega LED, biaya dhuwur saka seri ultrasonik kita, lan keluhan sing kerep saka pelanggan, panjaluk tuku dikurangi. Ing wektu sing padha, para pelanggan wiwit nindakake perlengkapan lampu, kompetisi pasar sengit, saiki, lini produk mung lampu LED kompak sing isih kasedhiya.

Bohlam LED + Spanyol 1

Prev
A -bulb, Oval plastic Batten + Bangladesh
T-bulb + Mexico
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect