loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Batten + Irak

×

Urutan utamane gegayutan karo produk: lampu dekontaminasi

Negara klien: Irak

Tipe pelanggan: Distributor

Produk lan jumlah sing dituku dening pelanggan: 70W 100W lampu pemurnian total 20000

Total nilai proyek: 33,000 USD

 

Pelanggan tuku lampu hemat energi saka perusahaan kita ing 2105 lan 2016, banjur pindhah menyang adol LED  Dheweke pancen tuku ing Guangdong  Ing taun 2022, kita wiwit nindakake lampu pemurnian, lan ngenalake lampu pemurnian marang dheweke, nganti Mei 2023 kanggo nemtokake paramèter produk lan masalah liyane, lan kasil dikirim.

 

Sajrone proses komunikasi, daya produk kurang, fluks padhang kurang, biaya tambah sawise ngalih menyang chip gedhe lan flux padhang tambah, kalebu thickening sakteruse saka kekandelan sheet wesi, extension saka daya. ari lan sapanunggalane.

Batten + Irak 1

Prev
T-bulb + Mexico
LED Batten + Vietnam
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect