loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

T-bulb + Meksiko

×

Urutan utamane gegayutan karo produk: T-bohlam

Negara klien: Meksiko

Tipe pelanggan: Pelanggan pungkasan

Produk lan jumlah sing dituku dening pelanggan: 280.000 T umpluk

Total nilai proyek: 260,000 USD

VTCK minangka salah sawijining perusahaan listrik sing paling berpengaruh ing Meksiko, kontak awal uga diwiwiti saka pameran Asia cahya 2019, wiwit wiwitan inspeksi pabrik - kutipan - pangiriman sampel - pesenan - kiriman, butuh 5 taun.  Saka produk lampu hemat energi dhisikan kanggo produk LED saiki, kaping pirang-pirang ing tengah pengin nyerah, mikir yen angel banget kanggo nindakake perusahaan gedhe kasebut, syarat kasebut dhuwur banget, lan ora menehi pesenan resmi, ora bisa ndeleng asil  Nanging swara liyane ngelingake awake dhewe, iki masalahku dhewe, yaiku aku ora nindakake pakaryan sing apik, liwat perawatan sing terus-terusan, ing awal 2023 pungkasane ngenteni perusahaan VICK T gelembung seri rencana proyek anyar.  Kanthi dhukungan sing kuat saka perusahaan, kita ngrampungake pangembangan produk, tes bosok cahya, tes kinerja, nampa pesenan lan kiriman sing lancar, entuk kapercayan para pelanggan.  Ing 2024, pelanggan ngrancang melu 1,5 yuta gelembung T karo perusahaan kita.

T-bulb + Meksiko 1

T-bulb + Meksiko 2

Prev
LED bulb + Spain
Batten+ Iraq
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect