loading

Digawe kanthi apik, Didorong dening Inovasi, Spesialisasi ing OEM / ODM LED - Lampu Sanlian Anyar. Saka 1997.

Wiwit taun 1997, melu riset, pangembangan lan manufaktur kabeh jinis produk lampu elektronik.

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten

×

negara pelanggan: Brasil

Tipe pelanggan: Grosir

Produk lan jumlah sing dituku dening pelanggan: Batten 9W 18W 36W 45W 65W Total 123.000 unit

Total nilai proyek: $122,620

 

 

Pelanggan iki minangka perusahaan terkemuka ing pasar Brasil, lan wis kerja sama ora langsung sadurunge, supaya kita ngerti saben liyane!

Perusahaan melu ing pameran Asia cahya ing 23 Juni, diundang boss lan tim pengadaan kanggo Booth kita, fokus ing ngenalke lampu pemurnian produk anyar, lan banjur ninggalake informasi kontak kanggo saben liyane  Sawise bali menyang perusahaan sawise pameran, aku langsung ngirim email kanggo tindakake.

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 1

Sawise nampa email, negara manca ora langsung mangsuli proyek Batten, nanging ngarep-arep supaya bisa nggawe kutipan ing lampu bohlam LED.

(Amarga rega, kita ora pengin nindakake pesenan lampu bohlam, kita pengin nindakake pesenan Batten)

Metu saka tatakrama bisnis, pisanan kacarita rega bohlam, nanging bola-bali ngilingake pihak liyane kanggo project Batten.

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 2

 

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 3

Pungkasan, sawise sasi utawa luwih, pitakonan kanggo Batten teka saka luar negeri.

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 4Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 5

Miturut syarat paramèter pihak liya, syarat kemasan lan jumlah pesenan, kutipan babak pertama, ngenteni tawaran counter pelanggan.

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 6

Banjur perusahaan manca menehi rega target kanggo referensi kita, lan banjur liwat accounting internal perusahaan, ana sawetara prices ora bisa ketemu, rega anyar, sawise customer sarujuk, kita nyiapake test sampel, pesenan iki dikonfirmasi!

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 7

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 8

Urutan utamane gegayutan karo produk: Batten 9

A -bulb, Oval plastic Batten + Bangladesh
Sabanjure
dianjurake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
+86 189 6815 0777
jam operasi
Senin - Jumuah(GMT+8): 8am - 5pm  Setu: 9am - 4pm
Perusahaan iki nduweni reputasi bisnis sing apik, minangka salah sawijining produsen lampu LED domestik paling gedhe. Kanthi prioritas kualitas lan strategi biaya-efektif, wis glethakaken kekuatan competitive pasar kuwat.
Kontak karo kita
Kontak Person: Yansi
WhatsApp / WeChat: +86 189 6815 0777
Tambah:
Desa Quankou, Jalan Qingshanhu, Distrik Lin 'an, Kota Hangzhou, Provinsi Zhejiang, China
Hak Cipta © 2024 NEW SANLIAN- www.sllight.com | Sitemap | Kebijakan Privasi
Customer service
detect